Over mij

Life is great!

Alles is mogelijk

Ik geloof dat alles mogelijk is. Dat elk idee een kern heeft die uitvoerbaar is. Dat jij in staat bent om voor elke uitdaging, elk obstakel oplossingen te bedenken.

Professioneel Complimentengever

Ik ben een professionele complimentengever: vanuit onvoorwaardelijke liefde benoem ik het potentieel in jou dat jij zelf nog niet ziet. Ik weet het schijnbaar negatieve altijd om te buigen naar iets positief, want als groeimotor MOET ik het beste uit jou halen.

Mijn hoofd knettert letterlijk van de ideeën en ik bedenk niet alleen kleine en grote projecten, ik hou er enorm van ze concreet én helemaal volgens mijn voorwaarden uit te werken. Alles is mogelijk!

Laten we spelen

Ik haal mensen heel graag uit hun hoofd en breng ze via visualisaties en spel dichterbij hun dromen. Je dromen maken we groter zodat ze echt bij je gaan passen. Dat ze tot leven komen. Dat het echt jouw verhaal wordt. Geen droom of idee is te gek of onmogelijjk. Alles is mogelijk :).

Paradoxaal leven

Ik geloof in een minimum aan dualiteit: ik hou van mensen die meer dromen hebben dan tijd en meer ideeën hebben dan ze ooit zullen kunnen realiseren in één leven…Zelf ben ik ook absoluut een ideeënfontein. Voor gelijk welke situatie zie ik altijd een veelheid aan oplossingen.Niets is onmogelijk, ik vind altijd een manier om zaken te doen slagen! Daarnaast ben ik ook planmatig sterk, dus ik kan jou vast helpen om jouw ideeën en dromen echt tot uitvoering te brengen. Ik neem jou graag mee in mijn ‘speeltuin’.

Als prettige rebel geloof ik dat wie jij bent – je persoonlijkheidheid in essentie – altijd combineerbaar is met de dromen die je hebt, ook al lijkt dat jou onhaalbaar!

Ik leef van paradoxen: ik hou van rust en stilte én lawaai + muziek. Ik stamp constant tegen schenen, maar zonder boosheid, eerder vanuit verwondering, een zoektocht naar iets anders, naar het minder vanzelfsprekende. Ik studeerde ooit Interieurvormgeving, Psychologie en Journalistiek en vond dat prefect aansluiten bij elkaar. Ik hou van mensen, wat hen omringt, wat er in hen omgaat én welke fantastische verhalen ze allemaal meedragen. Hoezo, geen rode draad! Everything is connected, of toch in mijn hoofd.

Als vrijheidszoeker doe ik carrément mijn goesting: ‘moet just niks’… Tegelijkertijd wil ik als jongleur CONSTANT nieuwe projecten op mijn bordje: laat dus maar komen!

Wat ik nog allemaal wil worden?

  • Zangeres, van het niveau als Alicia Keys
  • Meubelmaker die super ergonomische meubels maakt op maat van de mensen die ze gebruiken, los van enige designvereisten
  • Schrijfster van spannende liefdeshistories waarin je de pijn letterlijk voelt
  • Eigenaar of General Manager van een B&B/ Moestuin/ Gezondheidscentrum
  • Uitbater van een woon-zorgcentrum voor hoog-of wildbegaafde senioren

Wat wil jij nog allemaal worden?

Welke dromen stel jij almaar uit?

Welke ideeën vind je de moeite en voerde je nog niet uit?

Laat me weten welke dromen jij nog allemaal uitstelt en welke te gekke ideeën je niet uitvoert. Klik en schrijf het op!