Rode Draad

“Wie ben jij? Oh, je bent op zoek naar je Rode Draad. Wat leuk!”

“Zullen we samen zoeken. Ik zoek echt heel graag.”

“Kom, we gaan spelen want die Rode Draad gaat zichzelf niet vinden, hé! Waarom spelen, ja, van spelen gaat mijn hoofd dansen en dan kan ik beter nadenken. Het is als een feest in mijn hoofd. Ken je dat? Daarom speel ik heel veel. :)”

Speel jij mee?

Jouw Koninkrijk

Jij bepaalt de regels. Het is tenslotte jouw koninkrijk. Je bent de beste verbinder van alles waar jij van houdt. Dat is jouw droom. Daar verlang je naar. Het lijkt zo ver weg. Toch geloof je ergens heel erg hard dat het je wel zal lukken om alles bij elkaar te houden. Toch is het nog niet gelukt.

Punthoofd

Wat jij allemaal doet, valt niet onder één noemer te vangen. Je krijgt een punthoofd van het combineren of net uit elkaar houden van al jouw interesses. Daarom ga ik samen met jouw op ontdekkingstocht naar jouw Rode Draad. Samen gaan we balanceren op die lijn die al jouw interesses in jou verbindt. Want jij bent de belangrijkste schakel in dat proces.

Focus op jouw veelheid

Een Rode Draad helpt je om te blijven focussen in jouw veelheid. Om telkens weer dicht bij jouw lijntje te blijven als je hoofd alle richtingen op stuitert. Om een barometer te hebben waaraan je kan toetsen. Al die ongelofelijke plannen in jouw hoofd verdienen het om gezien te worden. En je wil er óók energie van krijgen als je ze uitvoert. Daarom is kennis over jouw Talenten onontbeerlijk.

Vind je het lastig om al die zaligheden verbonden te krijgen, zowel voor jezelf als voor de wereld die jou omringt? Heb je enorm veel zin om meer connectie te maken met wat er allemaal in jouw borrelt, jouw Talenten en je ideeën? Laat me weten wat je nog tegenhoudt om de koning(in) te zijn van jouw koninkrijk.