Talenten

Er zit iets in jou dat je energie geeft. Vaak ben je je er niet van bewust. Je doet het gewoon en je vindt dat net helemaal niet speciaal. Het is vanzelfsprekend dat jij altijd de organisatie van de feestjes op jou neemt, of dat jij de teksten schrijft voor de geboorte- en huwelijkskaartjes of dat jij het hele team ondersteunt met kleine attenties zonder daar iets voor terug te vragen. Als jouw Talent in actie komt, voel je meer energie en goesting!

Ik meet me graag aan anderen en wil altijd de beste zijn. Dat geeft me heel veel energie.

B., Student Thomas More Turnhout & Grenzenverlegger

Anderen graag zien groeien, beter presteren als je gezien wordt, graag de beste/snelste willen zijn, grondig nadenken voor je een beslissing neemt,…zijn allemaal voorbeelden van wat jouw Talenten zouden kunnen zijn.

Wat vanzelf gaat is net datgene wat jou kenmerkt. In wat anderen spontaan aan jou vragen, ligt de kern van jouw Talenten. Dat je daar niet altijd blij van wordt is een teken van ‘teveel’ of ‘ te weinig’. Als je je Talenten kent, kan je er bewust mee omgaan en vind je meer evenwicht.

Mijn Talentenprofiel gaf mij de moed om radicaal voor mijn droomjobs te gaan en niet meer te kiezen voor wat ik ‘zou moeten doen’.

T., Klant & Bewuste beweger & ZINZOEKER

Jouw zelfkennis en zelfvertrouwen geven jouw ook de moed om die dromen niet meer uit te stellen. Ook ga je heerlijk kunnen aftoetsen welke ideeën echt bij jouw Talenten passen en ontdek je welke activiteiten, taken en projecten jou echt liggen. Win-win, toch!

Ontdekken we samen jouw Talenten? Laat me weten waar jij mee zit én wat je aantrekt en stuur me een berichtje.